header

Starejše deklice na prijateljskem turnirju v Kranju

Na povabilo ŽOK Triglav Kranj, so naše POK-ovke (U15) gostovale na zelo močnem turnirju, kjer so bile poleg domače ekipe povabljene še ekipe Vital Ljubljana I & II, ŽOK Škofja Loka in ŽOK Šentvid Ljubljana.

POK-ovke so prvo tekmo (skupina A) igrale proti vrstnicam iz Škofje Loke. Prvi niz so naše punce izgubile šele v podaljšani igri 25:27. V drugem nizu žal preveč popustile v napadu in izgubile niz na skromnih 12. Sledila je tekma z še močnejšim Vitalom I. Ljubljančanke so dobile oba niza na 17 in 20 točk. V borbi za 5. mesto so naše deklice premagale ekipo Šentvid Ljubljana s 2:1 v nizih.

POK-ovke so prikazale dobro igro, na trenutke odigrale fantastično in predvsem so deklice videle, da je potrebno imeti konstanto ter pritiskati z napadom v vsaki akciji. Potrebno je povedati, da so takšni turnirji zelo dobrodošli, da deklice odigrajo in igrajo na visokem nivoju, izkusijo različne sisteme igre, ter tako pridobijo dodatne in prepotrebne igralne izkušnje.

POK Krško : ŽOK Škofja Loka 0:2 (25:27, 12:25)

POK Krško : Vital Ljubljana I 0:2 (25:27, 12:25)

POK Krško : ŽOK Šentvid Ljubljana 2:1 (25:19, 18:25, 15:07)

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Vas zanima več?