header

Deklice odbojkarske šole POK Krško uspešne v Novem mestu – U11, U13 in U15

Kljub temu, da je uradne tekmovalne sezone za deklice Posavskega odbojkarskega kluba Krško konec, se punce udeležujejo prijateljskih turnirjev po Sloveniji. Tokrat so se odzvale povabilu Novomeškega kluba, ki je v sklopu Rudolfovega turnirja, organiziral mednarodni odbojkarski turnir za deklice v treh starostnih kategorijah.

POK-ovke so v starostni kategoriji U11 (mini odbojka) imele dve ekipi. Obe ekipi minic sta ob koncu turnirja dvignili svoj prvi pokal. Najmlajše deklice POK Krško so osvojile odlično 2. In 3. mesto.

Pri starostni kategoriji U13 (mala odbojka) smo imeli tokrat eno ekipo. Na omenjenem turnirju so POK-ovke osvojile nehvaležno 4. mesto. Glede na to, da so bile z naskokom najmlajša ekipa v tej starostni kategoriji, si zaslužijo posebno pohvalo za odlično odigrane tekme na turnirju.

Najstarejše ekipa deklic POK Krško (U15) je že drugo leto zapored zasedla najvišja mesta na Rudolfovem turnirju. Deklice rojene leta 2000 so osvojile turnir. Njihove mlajše klubske kolegice 2001 pa so si priborile odlično 2. mesto.

Posavski odbojkarski klub Krško

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Vas zanima več?