header

Odbojkarice Krškega POK-A v Ljubljani premagale prvo ekipo 3. dol zahod

Odbojkarice POK Krško premagale prvo ekipo lige

Odbojkarice Posavskega odbojkarskega kluba Krško so 12. krogu 3. državne odbojkarske lige zahod v Ljubljani premagale prvo ekipo lige, odbojkarice VOLLEYBALLjubljana. Prvi niz so s 25:22 dobile domačinke, Krčanke so nato drugega dobila z 20:25, da bi tretjega z dvema točkama razlike 25:23 dobile domačinke. Pokovke so nato četrti niz dobile s 25:16, podaljšano igro v petem nizu pa s prepričljivih 15:10.

Premagale doslej nepremagljive

Da je Krčankam v petek uspel velik met, dokazuje tudi naslednja zanimivost. Ljubljančanke so bile do tega kroga nepremagljive, v desetih tekmah so namreč zbrale prav toliko zmag, Pokovke pa so poskrbele za prvi poraz. Z 31 točkami so Ljubljančanke zdaj na prvem mestu lestvice, Krčanke se s 14 točkami držijo 4. mesta. V petek jih v domači dvorani čaka srečanje z zadnjouvrščeno ekipo na lestvici, odbojkaricami Triglav Kranj II.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Vas zanima več?